fbpx

Kundeerfaring Vigor & Sage – Kennel Showsilk

Presentasjon av Kennel Showsilk:
Kennel Showsilk er en liten kennel fra Tynset som driver med Silky Terrier og nå nylig Cesky Terrier. Kennelen drives av Linn Ydse Høsøien og ble startet i 2007. Vi reiser en del på utstillinger i inn- og utland. Linn er tidligere Junior Handler- Norges mestvinnende 2008 og har vært med på landslaget. Linn drømmer om å bli eksteriørdommer. Kennelen har ca 2-3 kull i året, med stort fokus på helse og temperament. Vi ønsker å tilby gode og trygge familiemedlemmer!Hvorfor Vigor & Sage?
Det startet med at vi vant en stor sekk vigor på rasespesialen for 1 år siden og var ikke helt 100% fornøyd med foret vi da brukte, så ønsket å gi dette et forsøk og har ikke angret en eneste dag! Vi har vel vært innom ganske mange forskjellige fortyper for å prøve å finne det foret som fungerer så optimalt som ønskelig. Vigor er det eneste foret pr. Dags dato som ALLE hundene kan bruke. Slipper forskjellige fortyper til forskjellige hunder. Alle holder vekten stabilt, fin og lite avføring, ingen misfarging i pelsen i tillegg til at den er sunn, skinnende og frisk. Tenner og ånde holder seg bra. Men det beste av alt- kresne og sære matvegrende hunder har kastet seg over dette foret og spiser godt. Det fungerer også strålende til hunder med forallergi og sensitive mager.

Fôringsrutiner:
Her får hundene en variasjon/blanding med Lilly root og Ginseng 2 ganger om dagen, på vinteren hender det seg at de får litt vom i tillegg- men stort sett holder det lenge med foret alene. Valpene får valpeforet fra første stund. Da bløtes det opp og knuses. Foret fungerer like bra til glupske, aktive hunder som late og småspiste. Foret fungerer også supert som godbiter da hundene er så glad i foret.

Alle mine forverter og deleiere bruker nå dette foret og er like fornøyd! Alle valper fra kennelen leveres med valpepakke fra Vigor og det er kun dette vi anbefaler. De aller fleste velger å fortsette med dette og er veldig fornøyde.

Som medlem av Vigor & Sage sin oppdretter klubb får du valpepakker til dine kjøpere.

Vi gir også godbitene fra TrueHemp og tyggeben fra RAUH! med stor glede for hundene. Vi trenger jo egentlig bare Vigor teamet ❤️ Og er stolte brukere og representanter.
På toppen av at foret er supert- så er det en fantastisk service å få. Uansett om du kontakter på facebook, instagram eller mail er det alltid rask tilbakemelding og de strekker seg langt for å ha fornøyde kunder.

Følg gjerne Kennel Showsilk:
Instagram: Www.instagram.com/kennel_showsilk
Facebook: https://www.facebook.com/kennelshowsilk/

Har du en kundeerfaring du ønsker å dele? Send oss en melding på Facebook 🙂