fbpx

Kundeerfaring – Kennel Balbergkampen

På Kennel Balbergkampen driver vi oppdrett av irsksettere for jakt og jaktprøver. Vi har i dag tre voksne tisper som bor hjemme, ei som bor hos nære venner av oss – samt to valper på seks måneder. I tillegg har vi en velvoksen Jack Russell-terrier på 16 år. Etter at vi startet med fôr fra Vigor & Sage, kan alle hundene våre spise den samme maten- og det gjør de med god appetitt. Vi har ingen matleie hunder, og de har heller ingen problemer med hverken tenner, pels eller mage. Det gjør hundeholdet enkelt og forutsigbart.  Til daglig fores våre hunder morgen og kveld, og vi tilsetter litt vann i maten før måltidene. Vi varierer mellom Lily Root Beauty med laks og Ginseng Well-Being med fersk kylling og grønn te. Favoritten er fersk laks, som også er blant verdens sunneste mat. Den inneholder 13 viktige vitaminer og mineraler i tillegg til Omega-3.

I perioder hvor vi er ekstra aktive, som under jakt og konkurranser, supplerer vi med High Energy Power Lunch. Vi er mye ute med hundene året rundt, og når energiforbruket er høyt er det viktig at hundene får energipåfyll og vann i løpet av turen. Vi har derfor alltid med High Energy Power Lunch våtfor i sekken på lengre turer. Boksene er enkle å åpne, har god smak av norsk kjøtt og er uten gluten, hvete og mais. Våtforet gir vi sammen med vann, og det sørger for at hundene yter maks dagene igjennom.

Når vi venter valpekull, forer vi tispa med valpefôr i noen uker før fødsel. Dette fortsetter hun med etter fødsel og gjennom dieperioden. Når valpene nærmer seg 4 uker, introduseres de for fast føde. Vi blander ut valpefôret i vann, og lar det stå til det bløtner. Valpene spiser med god appetitt fra første stund, og gjennom valpeperioden fores de fire ganger daglig med oppbløtt valpefôr. Når valpene flytter ut, får eierne med seg valpepakker fra Vigor & Sage slik at valpene sikres en god vekst og utvikling med dette kvalitetsfôret.

Valpene spiser med god appetitt fra første stund, og gjennom valpeperioden fores de fire ganger daglig med oppbløtt valpefôr.

For å høre mer om Kennel Balbergkampen kan du besøke Instagramkontoen @balbergkampen_irsksetter