fbpx

Vigor & Sage får mange gode tilbakemeldinger for sine helsemessige egenskaper!

Mange hunde- og katteeiere rapporterer at alt fra fordøyelse til tannhelse, forbedringer av hud og pels og allergier, har blitt bedre hos sine små firbeinte siden de begynte med det urtebaserte fôret.

PetPowerhouse er distributør for katte- og hundeprodukter, og fører blant annet merkene Vigor & Sage og Biokat’s. Vigor & Sage, ble etablert som et europeisk varemerke sommeren 2016, med hovedkontor i Rotterdam i Nederland. Alle produktene er europeisk produsert, tørrfôret produseres i Nederland og våtfôret i Spania.

Vigor & Sage er et «Super Premium” fôr med høyt innhold av ferskt benfritt kjøtt eller laks med naturlige ingredienser levert fra Nederland, Tyskland og Norge.

Bruker dagsferskt kjøtt
– Kjøttet vi bruker i Vigor & Sage er dagsferskt, og skal verken bli fryst eller kjølt ned før det tilsettes i produksjonen. Når man produserer ferskt, skal det være helt ferskt, og fabrikken har hele tiden dialog med kjøttleverandøren i forhold til levering, poengterer André.

Distriktsansvarlig selger og produktekspert André Mølsted, forklarer at katte- og hundefôret fra Vigor & Sage er basert på singelprotein. Det vil si at det kun benyttes én animalsk proteinkilde i de ulike typene; for eksempel kyllingprotein, lakseprotein eller andeprotein.

– I tillegg bruker vi tverrstripet muskelkjøtt i fôret. Det gjør at fôret er lett fordøyelig, slik at hundene og kattene får utnyttet fôret mye mer, og slipper å slite på nyrer og lever siden det ikke er basert på tungtfordøyelig protein. Det er også helt kornfritt, og vi bruker søtpotet som stivelse istedenfor korn som stikker i tarmveggene. Vi er også unike i forhold til at vi produserer fôret med ferskt kjøtt på slutten av prosessen, forklarer André.

Vigor & Sage er et dyrefôr med godt balanserte produktoppskrifter. Det ligger en vitenskapelig bakgrunn rundt bruken av urter, hvor Vigor & Sage bygger på kunnskaper innen tradisjonell, kinesisk medisin. Bak hvert produkt og hver oppskrift er det en historie om urter og ingredienser. Urter, røtter og frukter er kombinert for å tilby helsemessige fordeler og utsøkte smaker. Det er alltid minst fire urter som jobber sammen som «naturens lege» og «gourmetkokk».

Pets, People, Planet
Vigor & Sage’ dyrefôr får veldig mange gode tilbakemeldinger for sine helsemessige egenskaper. Mange hunde- og katteeiere rapporterer at alt fra fordøyelse til tannhelse, forbedringer av hud og pels og allergier, har blitt bedre hos sine små firbeinte siden de begynte med det urtebaserte fôret.

PetPowerhouse’ slagord er «Pets, People, Planet». Med en norsk bakgrunn og ansvarlige eiere, har de den siste tiden jobbet ekstra mye med bærekraft. Det første steget mot en mer miljøvennlig fremtid, blir en bærekraftig produktemballasje. Det er nå startet et prosjekt for å lansere en 100% resirkulerbar sekk i løpet av 2024. Med dette vil Vigor & Sage være på linje med det nye direktivet for emballasje som vil komme i EU.

Les hele artikkelen her https://www.norskebransjemagasinet.no/nyheter/artikel/petpowerhouse